1 - 1 / 5 tuloksesta

Selfietikku

Varastossa heti toimitukseen

OVH 12,95 €
6,95
Säästät 46 %


Huippusuosittu Monopod-Selfietikku huipputarjouksella 6.95€. Hanki nyt omasi helposti ja nopeasti, hintamme sisältävät aina rahtivapaan toimituksen Postin kuljetuksella.

Selfietikku on teleskooppinen jatkovarsi johon voit liittää älypuhelimesi. Liität puhelimesi ja painat vain nappia !  Puhelimesi ikuistaa sinusta ja takanasi olevista asioista aivan uudentasoisen Selfien.

Monopod-Selfietikku on yksinkertainen iOS ja Android-käyttöjärjestelmissä toimiva tarvittaessa lähes metrin mittaan muuntuva Selfietikku. Malli on hyvin helppo ja toimintavarma käyttää eikä siinä ole mitään ylimääräistä pattereita yms. käyttöä vaikeuttavia toimintoja. Käyttöönotto on todella nopeaa ja helppoa. Liität vain tikussa olevan kaapelin puhelimesi kuuloke pistokkeeseen ja kuvaat painamalla tikussa olevaa nappia, yksinkertaista ja toimivaa ! 

Tikku sopii kaikille jotka haluavat valokuviinsa uusia kuvakulmia. Matkoille, juhliin, urheilutapahtumiin, konsertteihin, videokuvaukseen tai oman vain itsensä kuvaamiseen!

Tikun painonappi ei toimi Windows-käyttöjärjestelmissä, iPhone 7 eikä Sony-puhelimissa mutta muuten tikkua voi mainiosti käyttää myös näissä puhelimissa. Tällöin kuvaaminen puhelimilla tapahtuu  puhelimen omaa itselaukaisinta käyttäen. 

Selfietikun tärkeimmät ominaisuudet

Teleskooppisesti säätyvä Selfietikku muuntuu 20cm ja 97cm välillä halutun mittaiseksi

Selfietikun päähän voit kiinnittää maksimissaan 500g painoisen puhelimen tai kameran. Puhelin kiinnitetään erillisellä säädettävällä puhelinpidikkeellä, joka sisältyy tuotteeseen.

Ilman puhelinpidikettä tikkuun voi liittää lähes jokaisen kameran, minkä pohjasta löytyy kamerajalustan kiinnitysmahdollisuus

- Monopod-Tikku on valmistettu alumiinista ja muovista

Puhelinpidikettä pystyy kääntämään kaikki 360 astetta ja se sopii kaikille alle 7" tuuman älypuhelimille 

- Väri musta

 

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

GRATEQ Micro USB-Kaapelit
Alkaen 9,95

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Outlet, Samsung Galaxy J4 Suojakuoret ja Suojakotelot, Samsung Galaxy A5 Suojakuoret ja Suojakotelot, Samsung Galaxy A3 Suojakuoret ja Suojakotelot, Samsung Galaxy Trend 2 Suojakuoret ja Suojakotelot, iPhone 5S/SE Suojakuoret ja Suojakotelot, iPhone 4S Suojakuoret ja Suojakotelot, iPhone 5C Suojakuoret, iPhone 6 Plus Suojakuoret ja Suojakotelot, iPhone 6 Suojakuoret ja Suojakotelot

1 - 1 / 5 tuloksesta