Miten valitsen oikean suojakotelon

Miten valitsen oikean suojakotelon

 

Screenor valmistaa laajaa valikoimaa suojakuoria ja -koteloita. Valikoimastamme löytyy tällä hetkellä lompakkomallisia suojakoteloita sekä kirkkaita takasuojakuoria. Uutuutena saatavana myös suositut CLEVER suojakotelot, joita valmistamme kahden eri värisinä useihin suosikkipuhelinmalleihin. 

Puhelin on nyt helppo suojata huomaamattomasti tai näkyvästi, tilanteen ja oman mieltymyksen mukaan. Kaikki SCREENOR puhelinten suojakuoret on suunniteltu suojaamaan kevyesti myös puhelimen näyttöä!

 

SMART - LAUKKUSARJA

SE SUOSITUIN

Hyvin suojaava lompakkomallinen suojakotelo PU-nahasta. Käyttämämme materiaali on pehmeää ja miellyttävän tuntuista eko-nahkaa, ja tuotteemme ovat vegaanisesti valmistettuja. Suojakotelon reunat on muotoiltu niin, että laite kiinnittyy tukevasti. Takakannesta löytyy aina valmiiksi tarvittavat kamerareiät joiden yhteensopivuus on varmistettu. Laitteesta riippuen etukansi tai takaosa on helposti taitettavissa takatueksi, jolla saat laitteesi pöydälle hyvään katselu- tai työskentelyasentoon. Screenor Smart suojakotelo on todella laadukas ja kohtuuhintainen toimiva kokonaisuus, joka suojaa hyvin laitettasi ja lisää sen käyttömukavuutta. 

BUMPER - HUOMAAMATTOMASTI PARAS NÄYTÖNSUOJALASIN KANSSA

Screenor Bumper -puhelinkuorien erityisominaisuutena on sen kevyesti joustavat saksalaisesta Desmopan materiaalista valmistetut kevyesti joustavat reunat, jotka antavat lisäsuojan rikkoontumista vastaan, jos puhelin sattuu tipahtamaan. Kuori on aavistuksen puhelinta korkeampi, joten suojaa myös näytönsuojalasin sivuja ja puhelimen reunoja. Screenor Bumper -suojakuorien takakansi on väritöntä kirkasta muovia, joten niiden kanssa saat suojattua puhelimesi hillitysti ja neutraalisti. 

Screenor Bumper suojakuori yhdistettynä Screenor Näytönsuojalasiin on myös suosittu tapa päivittää ja suojata puhelinta, joka annetaan lapsen käyttöön!

CLEVER

Clever suojakotelomme on tyylikäs ja kevyt vaihtoehto puhelimen suojaamiseen sekä takaa että etukannen avulla. Clever -suojakoteloita valmistetaan laajaan valikoimaan suosittuja puhelinmalleja mustana ja roosana. Tässä kotelossa on lovimainen tasku etukannen sisäpuolella tärkeimpää korttiasi varten. 

 

Nauti kannettavan laitteesi huolettomasta käytöstä!
Hyvä suojaus pidentää laitteen käyttöikää ja usein myös nostaa jälleenmyyntiarvoa!